Mobiil-ID ja Smart-ID

Kas sa oled alles alustamas mobiil-ID ehk mID kasutamist? Oled jõudnud õigesse kohta: siit rubriigist leiad lihtsalt järgitavad juhised mobiil-ID kasutamiseks nii e-teenustesse sisenemisel kui digiallkirjastamisel.

  • Soovid DigiDoc4 kliendis digiallkirja anda

    Digiallkirja andmine on imelihtne!
    ​Kõigepealt on sul vaja teada, millise vahendiga sa allkirja anda soovid: kas ID-kaardi või mobiil-IDga. Seejärel ava DigiDoc4 klient.

  • Mobiil-ID kasutamisel tekkis tõrkeid

    Mobiil-ID kasutamine on lihtne ja mugav – järgi ekraanil olevaid juhiseid ja kõik sujub. Kui sul aga tekkis mobiil-ID kasutamisel tõrkeid, võid abi leida siinsetest juhistest. Levinumad veateated:  Juhised mobiil-ID kasutamiseks:  DigiDoc4 kliendis ja RIA DigiDoc mobiilirakenduses…

  • Soovid alustada mobiil-ID kasutamist

    Mobiil-ID on elektroonilistes kanalites kasutamiseks mõeldud digitaalne isikutunnistus. Saad sellega siseneda e-teenustesse, kasutada internetipanka, anda digiallkirju, kinnitada ja teostada tehinguid jne.

  • Mobiil-IDga digiallkirjastamine ebaõnnestub

    Juhul, kui mobiil-IDga allkirjastamisel tekkis tõrkeid, loe läbi veateade: enamasti saad sealt vajaliku info olukorra lahendamiseks.

  • Soovin Smart-ID kasutajaks hakata

    Smart-ID tasuta nutirakendusega saad e-teenustesse sisse logida, tehinguid ja pangaülekandeid kinnitada ning dokumente allkirjastada: võimalused on peaaegu sama avarad kui ID-kaardi, digi-ID või mobiil-ID puhul.